23
2009. 08
0

Vége

a négynapos hétvégének, amit igen jól sikerült eltölteni. Volt fél nap naccsalád, fél nap magyarkodós fesztivál Ksztmiklóson, régi barátokkal találkozás, pornyelés, izzadás. Bámulás, hogy mik vannak. Aztán másnap volt helyi fesztivál, Hórihorgassal borozás, berúgás, utána helyi barátokkal találkozás, még durvább berúgás. Utána a helyi menő szórakozóhelyen táncolás, új arcokkal ismerkedés. Egy ismerős barátnő lesből lesmárolt. Aztán sms-ben elnézést kért, gondolom majd rájön, ha észreveszi hogy neki is szájzugrepedése van. M-et hazakísértem hajnali 6-kor. Borongósra fordult az idő, a hajnal teljesen őszi hangulatú volt. Felmentünk inni még egy üdítőt, meg elmesélte a családját. 7 körül már össze akartam esni, mondtam hogy távozok. Vicces volt, hogy lekísért, aztán kizárta magát a lépcsőházból, mert nem hozott kulcsot. Én piszkáltam ki neki a zárnyelvet a vasajtón a saját kulcsommal, hogy vissza tudjon menni a tárva-nyitva hagyott lakásba. Cserébe meghívott egy esti filmnézésre...:))

A vasárnapot félkómában végigaludtam. Szerencsére a másnaposság teljesen elkerült. Délután még hazaugrottam estebédre, aztán mentem egy izsáki kört a kocsival. Este befejeztem a Clézio-könyvet (Körforgás). Továbbra sem vagyok eldőlve tőle, elég középszerű volt a befejezés is. Csak pár fejezetnél éreztem azt, hogy magával ragad a történet. Túl sokféle stílus, karakter és idősík keveredik, és egyik sincs rendesen kibontva, ezért szétesik a mű.

M-mel kapcsolatban nem tudom mi legyen. Egyik felem azt mondja, vágjak bele. Főleg a zsigereim. A másik felem továbbra is nagyon óvatos. Talán túlságosan is. Egyelőre talán hagynom kellene alakulni a dolgokat maguktól.

Holnaptól sok munka vár. Na meg délelőttönként a fikoterápia. Orvoshoz is mennem kell.

Fogyás negatív (90,1 kg este), lefekvés: ma reggel háromnegyed nyolckor, kelés délután kb. ötkor, újra lefekvés 23:40-kor.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elefes.blog.hu/api/trackback/id/tr221333761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása